Frakt & Retur

Into För Annullering

Into För Annullering

Into vill annullera en beställning, kontakta oss omedelbart. Avbrutna beställningar som inte har avsänts kommer att återbetalas med ett avdrag på 6% av ordning (ar) totalt som är kriminell. Avbokningsavgift betalar för administrativa kostnader och transaktionsavgifter inblandade i annullering av beställning (ar).

Vi behandlar alla beställningar inom 6-8 timmar efter order lagts, så du kanske kan annullera en beställning efter att den har placerats. Jag hoppas att ni kan förstå denna avgörande punkt.

Into Vad mer kan vi inte acceptera avbokningar för produkter som redan har avsänts och vår politik för återvändande kommer gälla i detta fall.

Into Duplicate order

Into Från tid till annan fick vi dubbletter ordning (två eller flera av mycket liknande order) placeras inom en kort tid från varandra av kunder. Av säkerhetsskäl har inte tillgång till kreditkortsuppgifter av kunder och alla betalningar för beställningar är godkända av kunderna själva.

I våra orderberedning processer är automatiserade och vi är oförmögna att fånga dubbla beställningar, om inte larmas av kunder. Vi kan inte garantera att vi kommer att läsa begäran om att avbryta en dubblett beställts, innan det ska skickas som vi försöker behandla alla order så snabbt som möjligt.

tillbaka